apartamentospaola facebook twitter

Kleine Studie

Deze studio is één van de kleinste waarover we beschikken. Hij meet ongeveer 25 m2 en heeft zicht op het strand. De studio is volledig gemeubeld en heeft een divanbed, amerikaanse ingebouwde keuken met elektrische kookplaten, koffiezet, broodrooster en een wasmachine in de badkamer. De keuken beschikt over servies, bestek, .... De badkamer heeft een bad, WC en een badmeubel met spiegel. De studio’s hebben een strijkijzer, een borstel en een vuilnisblik. De televisie heeft een groot aantal kanalen, zowel nationale als internationale . Al onze appartementen beschikken over lakens (één per bed en een reservepaar), handdoeken en keukenhanddoeken.

Grote Studie

Deze studio is één van de grootste waarover we beschikken en is ongeveer 30 m2 groot met zicht op het strand. De studio is volledig gemeubeld en beschikt over een divanbed, amerikaanse ingebouwde keuken met elektrische kookplaten, koffiezet, een broodrooster en een wasmachine in de badkamer. De keuken heeft servies, bestek, ... De badkamer beschikt over een bad, WC en een badmeubel met spiegel. De studio’s hebben een strijkijzer, een borstel en een vuilnisblik. De televisie heeft een groot aantal kanalen, zowel nationale als internationale. Al onze appartementen beschikken over lakens (één per bed en een reservepaar), handdoeken en keukenhanddoeken.

Luxe Studie

Deze studie is volledig gerenoveerd en heeft zicht op het strand. Hij is volledig gemeubeld en heeft 1 bed van 1.50 meters en ingemaakte kast, badkamer met douche, amerikaanse ingebouwde keuken met elektrische kookplaten, koffiezet, broodrooster, ijskast, oven en wasmachine. De keuken heeft ook bestek, servies, pannen... Het studie is volledig uitgerust met eettafel, koffietafel, sofa en televisie. Het studie heeft airconditioning en heeft WiFi. De televisie heeft een groot aantal kanalen, zowel nationale als internationale. Het studie heeft lakens (één per bed en een reservepaar), handdoeken en keukenhanddoeken.

Edificio Paola

C/Pintor Sorolla, 16 y 18.
03710 Calpe (Alicante)

Home